FOR FREEDOM AKSJONEN 2018

FOR FREEDOM AKSJONEN 2018

Menneskehandel er utnyttelse av personer som under press og mot sin vilje brukes til arbeid og tjenester. Menneskehandel er slaveri, og det finnes i vår by. I 2018 finner For Freedom Aksjonen sted både i Bergen og i Trondheim. Blir med på For Freedom Aksjonen 2018 og støtt kampen mot menneskehandel!

PROGRAM BERGEN

Tirsdag 20.mars:

Speaking For Freedom

18.00 — Ricks Teater

For Freedom er stolte av å kunne gi deg foredrag med Professor Kevin Bales, en verdensledende ekspert på moderne slaveri. Han er Professor of Contemporary Slavery ved University of Nottingham, og forfatter av flere bøker om moderne slaveri, samt medforfatter av the Global Slavery Index som gir ut en årlig rapport over forekomsten av moderne slaveri i verden. Bales har også en kjent TED-talk fra 2010 med over 800 000 views!


Professor Bales vi snakke om “slavery in the supply chains” og hvordan vi som forbrukere kan bidra til å bekjempe eller opprettholde slaveri i verden gjennom hvordan vi bruker våre penger. Det blir også innlegg av fairtrade klesprodusenten Fair & Square som vil snakke om hvordan de jobber for å unngå slaveri i sin produksjon. Velkommen på seminar!


Billetter kjøpes i døren: 50 kr for studenter (m/studentbevis) og under 18 år. 75 kr for voksne.

Sjekk ut eventen på Facebook her.

Torsdag 12.april:

Shopping For Freedom

17.00 — Ricks Teater, 3.etg

På Shopping For Freedom kan du handle klær med god samvittighet! Med fine og pent brukte second-hand klær og tilbehør, til både menn og kvinner, inviterer vi deg til å bekjempe moderne slaveri med dine forbrukervalg. Samtidig får du en fin ny garderobe for en billig penge! Du kan også være heldig å finne nye skatter som er sponset av butikker i Bergen. Inngang er gratis.


Hvis du ønsker å donere klær og tilbehør til Shopping For Freedom, kan du levere dette i foajeen på Ricks Teater søndag 8.april fra kl. 11.00-21.00. For spørsmål, kontakt oss på post@forfreedom.no.

Sjekk ut eventen på Facebook her.

Lørdag 14.april:

Music For Freedom

13.00 — Festplassen

De anerkjente Bergensartistene Eric Odeen, Hanne Vatnøy, og Sofye, kommer for å sette fokus på moderne slaveri med sin musikk! I tillegg kommer Sondre Høysæter fra Hope for Justice til å gi en solid appell på vegne av alle verdens slaver. Ikke gå glipp av dette! Det blir mulighet til å gi en gave til For Freedom sitt arbeid mot menneskehandel via bøsse og Vipps.

Sjekk ut eventen på Facebook her.

Kids For Freedom

13.00 — Festplassen

Kids For Freedom er en event med gøy og moro for hele familien, samtidig som barna får lære at også de kan bidra til å samfunnet vårt bedre! Også barna kan lære om slaveri og få bidra til å stoppe det. Kids FF har et løp på 15 minutter hvor barna løper så mange runder de klarer og sponsorer bidrar med et beløp hver runde som går til For Freedom sitt arbeid. I tillegg blir det flere gøye aktiviteter som hoppeslott og ansiktsmaling, og gratiskonserter med Eric Odeen, Hanne Vatnøy og Sofye!


Påmelding til barneløpet gjøres her

Sjekk ut eventen på Facebook her.

Running For Freedom

14.30 — Festplassen og Lille Lungegårdsvann

Ved å delta på Running For Freedom kan du direkte bidra i kampen mot moderne slaveri! Når du melder deg på og skaffer deg personlige sponsorer som støtter deg med et visst beløp per runde du løper rundt Lille Lungegårdsvann, bidrar du til at menneskehandelsutsatte får sin frihet! Løpet varer i en time, og du løper så mange runder du klarer rundt vannet. Mer informasjon får du ved påmelding.


Meld deg på Running For Freedom Bergen her 

Sjekk ut eventen på Facebook her.

Worship For Freedom

20.00 — St. Jakobs kirke

Vi avrunder For Freedom Aksjonen 2018 i Bergen med å invitere til gratis lovsangskonsert i St.Jakobs kirke. Sammen setter vi fokus på moderne slaveri og retter våre bønner for alle verdens slaver til Gud. Musikere fra Salt Bergenskirken står for musikken og Benedicte Ekman, leder av For Freedom, gir oss appell. Det blir mulighet til å gi en økonomisk gave til kampen mot menneskehandel under konserten.

«Og alt dere ber om i bønnene deres, skal dere få når dere ber med tro.» – Matt 21,21-22.

Sjekk ut eventen på Facebook her.

PROGRAM TRONDHEIM

Lørdag 28.april:

Running For Freedom

13.00 — Dokkparken

Ved å delta på Running For Freedom kan du direkte bidra i kampen mot moderne slaveri! Når du melder deg på og skaffe deg personlige sponsorer som støtter deg med et visst beløp per runde du løper, bidrar du til at slaver får sin frihet! Løpet varer i en time, og du løper så mange runder du klarer rundt løypen. Det er ingen aldersgrense, og det blir eget løp for de minste barna med kortere løype og kortere løp.


Meld deg på løpet her

Sjekk ut eventen på Facebook her.

Speaking For Freedom

18.00 — TBA/sentralt i Trondheim

Speaking For Freedom Trondheim gir deg et utfordrende foredrag om menneskehandel i Norge. Foredragsholder er Benedicte Ekman, leder av For Freedom Norge. Hun er utdannet psykolog og har jobbet med For Freedom og menneskehandelfeltet siden 2011.


Billetter: Billetter kjøpes i døren via Vipps: 50 kr for studenter (m/studentbevis) og under 18 år. 75 kr for voksne. Inntektene vil gå til For Freedoms arbeid mot menneskehandel i Trondheim.

Sjekk ut eventen på Facebook her.

Overskuddet fra For Freedom Aksjonen 2018 går til vårt forebyggende arbeid og vårt arbeid med å hjelpe tidligere ofre for moderne slaveri i Norge. I tillegg går noe av overskuddet til våre partnerorganisasjoner Hope For Justice og Tankesmien Skaperkraft.

Noen har sagt at ingen kan redde alle, men alle kan bidra til å redde noen. Dette er sant både for enkeltmennesker og for grupper; jo flere mennesker som står sammen i kampen mot moderne slaveri, dess mer får vi gjort! Hvis du ønsker å stå sammen med oss som frivillig på For Freedom Aksjonen 2018, trykk her og fyll ut skjemaet

For andre spørsmål om For Freedom Aksjonen 18, send oss melding via kontaktskjemaet under.  

E-postadresse
post@forfreedom.no

Postadresse
For Freedom v/Salt Bergenskirken
Bjørnsonsgate 28
5059 Bergen

Telefon
476 16 000

Kontonummer For Freedom:
2801 39 92713

Organisasjonsnummer Salt Bergenskirken:
986356991

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout

Pin It on Pinterest