AKSJONEN 17

FOR FREEDOM AKSJONEN 2017

Hver vår arrangerer vi For Freedom Aksjonen som med ulike eventer setter fokus på menneskehandel og moderne slaveri, og gir deg muligheten til å bidra i kampen mot menneskehandel. Her kan du se en kort video med høydepunkter fra For Freedom Aksjonen 2017. Følg med på vår facebook-side for oppdateringer om dato og program for Aksjonen i 2018.

I dag finnes det 45,8 millioner mennesker som er fanget i slaveriet (kilde: walkfree.no). Hvert år blir stadig flere barn, kvinner og menn nye ofre, også i Norge og vår egen by Bergen! Dette ønsker vi i For Freedom å gjøre noe med, og vi inviterer flere til å bli med!

For 5. året på rad arrangerer vi i 2017 For Freedom Aksjonen. Målet med For Freedom Aksjonen er å vekke oppmerksomhet om moderne slaveri i det offentlige rom og samle inn penger til arbeidet For Freedom driver resten av året. Hvert år doneres også en andel av pengene som blir samlet inn til andre organisasjoner som er med på å bekjempe moderne slaveri politisk, forebyggende eller direkte. I år vil denne andelen fordeles på Tankesmien Skaperkraft og Hope For Justice Norge

Høydepunkter fra For Freedom Aksjonen 2017

Høydepunkter fra For Freedom Aksjonen 2017! Tusen takk til alle som har bidratt med planlegging, innsats og donasjoner. 50 % av overskuddet går til For Freedoms med å forebygge moderne slaveri og hjelpe ofre for menneskehandel i Bergen; 30 % går til Hope for Justice og 20 % går til Tankesmien Skaperkraft. Sammen kan vi stoppe slaveriet!

Opslået af For Freedom på 2. april 2017

Overskuddet fra For Freedom Aksjonen 2017 går til For Freedoms forebyggende arbeid og vårt arbeid med å hjelpe tidligere ofre for moderne slaveri i Norge. I tillegg går noe av overskuddet til våre partnerorganisasjoner Hope For Justice og Tankesmien Skaperkraft.

Noen har sagt at ingen kan redde alle, men alle kan bidra til å redde noen. Dette er sant både for enkeltmennesker og for grupper; jo flere mennesker som står sammen i kampen mot moderne slaveri, dess mer får vi gjort! Hvis du ønsker å stå sammen med oss som frivillig på For Freedom Aksjonen 2017, fyll ut følgende skjema: Påmelding for frivillige 

For andre spørsmål om For Freedom Aksjonen 17, send oss melding via kontaktskjemaet under.  

 

KONTAKT OSS

11 + 9 =

E-postadresse
post@forfreedom.no

Postadresse
For Freedom v/Salt Bergenskirken
Bjørnsonsgate 28
5059 Bergen

Telefon
476 16 000

Kontonummer For Freedom:
2801 39 92713

Organisasjonsnummer Salt Bergenskirken:
986356991

Pin It on Pinterest